2017-2018 Akademik Yılı Farabi Değişim Programı Giden Öğrenci Başvuru Sonuçları

2017-2018 Farabi Değişim Programı Kapsamında Giden Öğrenci Sonuçları İçin Tıklayın.

2017-2018 Farabi Değişim Programı Kapsamında Kabul Alan Öğrencilerin Yapması Gerekenler:

Not 1: Duyuru Ayrıntılı , Dikkatli ve Sonuna Kadar Okuyunuz.

26 Nisan-8 Mayıs 2017 tarihleri arasında aşağıdaki belgeler ofisimize getirilmelidir.

1 ) Öğrenim Protokolü (3 güz -3 bahar dönemi için olmak üzere toplam 6 adet)(Bölüm koordinatörü ile birlikte doldurulacaktır.)

2) SGK bildirim Dilekçesi ( 2 Adet (herhangi bir yerde çalışmadığına dair)(SSK'dan alınacak)

3) Öğrenci Bilgi formu (2 adet)(Sitemizde mevcuttur.)

4) Öğrenci beyannamesi (2 adet)(Sitemizde mevcuttur.)

5)  Öğrenci Başvuru Formu (2 adet)(Fotoğraflı)(Sitemizde mevcuttur.)

6)  Öğrenci yükümlülük sözleşmesi (2 adet)(Sitemizde mevcuttur.)

NOT 2: Belgeler Mühendislik Fakültesi Zemin Kat Farabi ofisine teslim edilecektir. Sadece Öğrenim protokolü bölüm koordinatörlerinin danışmanlığında doldurulacaktır. Diğer belgeler öğrencinin kendi sorumluluğundadır. Geç veya eksik belge getirilmesi durumunda sorumluluk öğrenciye aittir.Belgelerini zamanında teslim etmeyenler feragat etmiş sayılacak.Belgelerdeki imzalanması gereken yerler eksiksiz imzalatılmalıdır. Evrakların en geç 9 Mayıs Salı saat 12:00'ye kadar getirmeniz gerekmektedir.

Önemli Not: Öğrenim Protokolünde alınacak derslerin AKTS toplamı sayılacak derslerin AKTS toplamından az olamaz. Az olması durumunda öğrenci AKTS tamamlamak için fazladan ders almak zorunda kalacaktır. Bu durumda fazladan alınan dersler alınan bir dersin altına tamamlama şeklinde yani 1 derse 2 ders eşleştirilerek yapılacaktır. Derslerin bireysel AKTSlerinin eşit olma zorunluluğu yoktur.

Belgeler eksiksiz ve fotoğraflı olmalıdır.  Farabi hakkında ektra bilgi almak için  http://www.yok.gov.tr/web/farabi/anasayfa  sitesinden her türlü bilgiyi (başvuru, kayıt, süreç, burslar ..vs)  bulabilirsiniz.Evraklar Bilgisayar ortamında doldurulacaktır.

Formlara  üniversitemiz farabi sayfasından Giden Öğrenci linki içinden belgere tıklayıp  ulaşabilirsiniz.